Evenementbeveiliging

·         Wij staan voor continue kwaliteit in dienst- verlening. Dit waarborgen we door een goede personeels-screening te hanteren, afgestemd op de wensen van de klant. (Al ons personeel is in het bezit van geldig legitimatiebewijs van beveiliger 2,BHV en EHBO)

·         Door het periodiek overleg met de klanten , kunnen we - indien noodzakelijk - voortdurend onze dienstverlening bij- sturen en optimaliseren.

·         Persoonlijk contact met de klant is voor onze organisatie een pre, het tijdig veranderen en implementeren van wijzigingen in de werkinstructie zorgt ervoor dat het continuïteitsproces van uw organisatie niet wordt verstoord.

·         Wij staan garant voor service en klantvriendelijkheid zonder de beveiligingswerkzaamheden uit het wakend oog te verliezen.

·         Wij verzorgen het gehele hekken plan, visitatie diensten en hebben de mogelijkheid om een camerawagen neer te zetten.

Mocht u hierover vrijblijvend informatie wensen, neemt u dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om dit toe te lichten.