Over Romanov Security

De samenleving wordt steeds harder en gevaarlijker, daardoor is het voor bedrijven, organisaties en particulieren steeds belangrijker om hun veiligheid te vergroten en hun eigendommen beter te beschermen voor schadelijke invloeden van buitenaf.

U krijgt van ons een gedegen advies over de benodigde beveiligingsmaatregelen. Dit kan gaan over het inhuren van beveiligingspersoneel en/of het eventueel aan te schaffen beveiligingsmateriaal. Onze opdrachtgevers zijn onder andere overheidsinstellingen, evenementenorganisaties, partycentra en horecaondernemers.

Tijdens al onze werkzaamheden staat de wens van de opdrachtgever voorop. Want als u als opdrachtgever tevreden bent zijn wij tevreden. Bij Romanov Security staat Gastheerschap en Kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Tevens vinden wij een persoonlijk contact tussen u als opdrachtgever en ons bedrijf erg belangrijk. Hierdoor kunnen er als het nodig is snelle beslissingen en/of veranderingen worden genomen ten aanzien van het lopende project.
Tevens kunnen wij als contactpersoon op treden tussen u als organisator van bijvoorbeeld een evenement en de politie en/of brandweer.

Kijkt u eens rustig rond op onze website, indien u meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier,deze vindt u onder het kopje "contact".